02 427 66 99
 за поръчки и консултации

Сортиране

Категории

Производители

Ценови диапазон

WACOM

WACOM Изображение

Wacom е водещ производител на графични таблети в света. Компанията е основана в Япония през 1983 г., като седалището се намира в град Отон. Има представителства както в Европа, така и в САЩ. До голяма степен Wacom дължи огромната си слава на своите професионални графични таблети, които се използват от аниматори и дизайнери по целия свят.

Компанията разработва също и CAD системи за електрически дизайн и доставя компоненти, най-вече сензорни екрани и стилус, за други компании. Една от причините технологията им да е толкова търсена е високата прецизност, с която стилусът контролира курсора на екрана. През годините инженерите на Wacom са издали много патенти, които подобряват електромагнитните сензори и софтуерните алгоритми.

Wacom Intuos S Black
126,00 лв.
Wacom One by Wacom Medium
126,00 лв.
Wacom Intuos S Bluetooth Black
162,00 лв.
Wacom Intuos S Bluetooth Pistachio
210,00 лв.
Wacom Intuos Pro M
594,00 лв.
Wacom One 13 pen display
С Wacom One получавате повече от дисплей-таблет. Имате всичко необходимо, за да започнете да творите – прецизна ...
702,00 лв.
Wacom Cintiq 16
1 176,00 лв.

WACOM

Wacom е водещ производител на графични таблети в света. Компанията е основана в Япония през 1983 г., като седалището се намира в град Отон. Има представителства както в Европа, така и в САЩ. До голяма степен Wacom дължи огромната си слава на своите професионални графични таблети, които се използват от аниматори и дизайнери по целия свят. Компанията разработва също и CAD системи за електрически дизайн и доставя компоненти, най-вече сензорни екрани и стилус, за други компании. Една от причините технологията им да е толкова търсена е високата прецизност, с която стилусът контролира курсора на екрана. През годините инженерите на Wacom са издали много патенти, които подобряват електромагнитните сензори и софтуерните алгоритми.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки