02 427 66 99
 за поръчки и консултации
Всички категории

Връщане и право на отказ

 

Общи условия за връщане

Продуктите, закупени от Диджитал Бокс ООД , могат да бъдат върнати в срок от 14 календарни дни от датата на която си получил пратката с продукта, независимо дали си физическо или юридическо лице.

Съгласно чл. 57, т. 5, от ЗЗП Потребителят не може да упражни правото си на отказ и връщане в 14-дневен срок за доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.

Връщане на стока се приема само в случай, че продуктите са в търговски вид. Няма да бъдат приемани обратно продукти, които са били поправяни от неупълномощени лица, такива с липсваща, увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване, одрасквания, пукнатини, счупвания, огъвания, вдлъбнатини, разлепвания, със следи от удари (напр., но не само – механични удари или от неправилна употреба) и т.н.

Върнатите продукти трябва да бъдат придружени от оригинална гаранционна карта или търговски документ удостоверяващ покупката.

В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщате продукта, задължително трябва да върнете и подаръка.

Няма да се приемат и продукти, които не са в пълната окомплектовка.

 *Допълнителни условия

Преди да върнете продукта, уверете се, че не е защитен с Ваши пароли и, че всички Ваши профили са били изтрити, за да можем да възстановим продукта в първоначалното му състояние от гледна точка на софтуера;

Не можете да върнете продукта, ако е с активиран OEM лиценз, или ако оперативните системи или други програми, или елементи от тях, с които е бил доставен продукта са деинсталирани;

Можете да върнете продуктите от категория Видео, Gaming и Software само, ако са със същата опаковка, с която са доставени и тя не е разпечатана;

Лицензи за софтуер /програмни продукти/, доставени по електронен път, не могат да бъдат върнати;

Връщане и право на отказ

Всеки потребител по смисъла на ЗЗП има право да се откаже от поръчаните от нас стоки в рамките на 14 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, при условие че не е ползвана, не е нарушена целостта на опаковката и е във вида в който е получена и по условията на чл.55 от ЗЗП.

Ако потребителят упражни правото си по чл.55 на ЗЗП, той следва да изпрати заявление за отказ в свободен текст по e-mail или с куриер и да върне стоката при горните условия, заедно с всички придружаващи документи (удостоверяващи плащане и договора) на адреса на магазина на „от който е изпратена.

Съгласно чл. 57, т. 5, от ЗЗП Потребителят не може да упражни правото си на отказ и връщане в 14-дневен срок за доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.

Диджитал Бокс ООД се задължава да възстанови платените от потребителя суми в срок до 14 работни  дни от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от стоката и я е предал във владение на търговеца. Сумата се възтановява по банкова сметка на името на патребителя.

Условия за ползване

Магазин Diditalbox.bg използва оригиналните спецификации на първичните модели на производителите и доставя стоките с упоменатите от тях продуктови номера.
В случай, че производителят промени някоя характеристика на даден продукт на по-късен етап, магазин Diditalbox.bg не отговаря за тази промяна и не дължи замяна на съответното устройство.
Обикновено такива промени са минимални,и не водят до значителна промяна в функционирането на съответния продукт.

Всички снимки на сайта са илюстративни и могат да съдържат детайли, които не са включени в стандартния пакет.

С покупката на продукт от нашия магазин, вие се съгласявате с тези условия.

Промоции предлагани в Diditalbox.bg, се предлагат до изчерпване на количествата.

Транспортните разходи по връщане на стоката са за сметка на потребителя.

Формуляр за връщане на стока може да попълните ТУК

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки