02 427 66 99
 за поръчки и консултации
Всички категории

Начини на доставка

Доставката на заявените от вас продукти става чрез куриерска фирма.

Ние използваме услугите на куриерска фирма "Спиди".

Пратката се доставя до посоченият от вас адрес или офис на "Спиди".

За поръчки на стойност над 100 лв., доставката е безплатна.

В случаите когато сумата на поръчката Ви е по – малка от 100 лв., стойността на куриерска услуга се добавя автоматично към сумата на поръчката.

*При получаване на Вашите продукти, Вие имате право да ги отворите и разгледате пред Вашия доставчик.
При установяване на транспортни дефекти съставете двустранен протокол на момента и ни уведомете, за да бъде направена замяна или възстановяване на заплатената сума за Вашата покупка.

*Всички поръчки ще бъдат изпълнени в срок от 2 работни дни от датата на заявяване на Вашата поръчка. Всяка поръчка, получена в петък след 12:00 часа на обяд, събота, неделя или празничен ден започва да се изпълнява в първия възможен работен ден. При възможност да изпълним поръчката Ви в по-кратък период от време, ще се свържем с Вас на посочените от вас контакти.

Съгласно чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на внос, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл.

*Статуси за доставка на стоки според наличноста :

Стока със статус „С поръчка“ – Стоки, които не се подържат на склад и се доставят само при предварителна заяка.
Стока със статус „Очаква се“ – Стоки, които са временно изчерпани и се очаква доставка. Обикновено тези продукти са налични до 10  работни дни.

Цените и условията за доставка на продукти с такъв статус, ще бъдат уточнени предварително с клиента, по имейл адрес или телефон, в рамките на 24-часа след направеното запитване.

100% предварително плащане за поръчки на обща стойност над  1000 лв с ДДС.

Магазин Диджитал Бокс ООД  си запазва правото да променя всяка информация за продукти или услуги, описани в този сайт, по всяко време, без да носи отговорност за технически или ценови грешки.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки