02 427 66 99
 за поръчки и консултации
Всички категории

POLY ПРЕДСТАВЯ НОВА ЛИНИЯ НА ЛИЧНИ ВИДЕО РЕШЕНИЯ, ЗА ДА ВИ ПОМОГНЕ ДА ПОДОБРИТЕ РАЗГОВОРА

През изминалата година ежедневният ни трудов опит беше всичко друго, но не и нормален. Но в Poly смятаме, че това не трябва да ви спира да изглеждате и звучите най-добре, независимо къде работите.

Представяме ви новата серия Poly Personal, пакет от видео технологии, които елиминират пречките при дистационна работа, за да предоставят на клиентите си професионално решение за конференции в едно динамично предложение.

Всяко от тези решения предоставя високопроизводителни камери и първокласни аудио възможности, които дават на потребителите увереност, свобода и професионално предимство да изглеждат и звучат най-добре. Фино настроената оптика на камерата и микрофоните гарантират, че ще бъдете видяни и чути с изключителна яснота, а брилянтните цветове и автоматичната компенсация при ниска осветеност осигуряват качествено излъчвано видео от лични и споделени пространства.

Poly Studio P15 - личен видео бар, който ви дава всичко необходимо, за да изглеждате и звучите възможно най-добре. Страхотната оптика на камерата и мощният звук осигуряват първокласно изживяване за дистанционни срещи. Включва също автоматично рамкиране, NoiseBlock AI и Acoustic Fence.

Poly Studio P5 - Изключителната оптика на камерата е фино настроена, така че вашите събеседници ще намерят ясно изображение с високо професионално качество. Включва също насочен микрофон и възможности за управление. USB слот за слушалки. Автоматичната компенсация при слаба светлина и блестящите цветове ви карат да изглеждате най-добре. Разделителната способност 1080p с 4-кратно увеличение. Poly предлага също така избрани комплекти със Studio P5, които включват пакети с Poly Sync 20, Voyager 4220 UC и избрани слушалки Blackwire.

Poly Studio P21 - дисплей за лична среща. Лесна настройка на първокласно видеоконферентно изживяване във вашето лично работно пространство. Предлага дисплей, камера, микрофони и високоговорители, с една USB връзка към вашия компютър или Mac, за да може да се използва с всяко видео приложение.

Серията Poly ‘Studio P’ включва не само първокласни аудио и видео компоненти, но също и:

  • Премиум оптика на камерата;
  • Автоматична компенсация при слаба светлина;
  • Изглед на камерата, оптимизиран за лични работни пространства;
  • Богат, ясен звук, за да се чува всяка дума;
  • Микрофоните с шумопотискане блокират странични шумове;
  • Интегрираните алгоритми за поверителност гарантират, че видеото ви е изключено.

Тъй като гравитираме към по-хибридна работна среда, решенията от серията Poly ‘Personal’ предлагат гъвкавостта да изглеждате и звучите най-добре, независимо дали сте в малка конферентна зала, домашен офис или дори на масата в хола. Също така, Poly Studio P5 и P15 са съвместими с TAA.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки