02 427 66 99
 за поръчки и консултации
Всички категории

Методи на плащане

1. Плащане в брой при доставка  / наложен платеж / пощенски паричен превод /

Заплащането на дължимата цена на стоката, разходите по доставката ако има такава и др. такси ако има такива, става в брой при получаването й от клиента поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.

Важно: при заплащането в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Клиента получава фискален документ от СПИДИ АД като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиента запазва фискалният документ, който замества касова бележка в доказатекство за извършеното плащане!

2. Плащане по банков път

Заплащането на дължимата сума се извършва авансово чрез банков превод в указаната от Диджитал Бокс ООД  банкова сметка.Плащането е авансово.При получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

3.Плащане в офиса на фирмата

Ако желаете може да получите вашата поръчка на място в офиса на Диджитал Бокс ООД. Получавайки поръчаната стока, заплащате дължимата сума в брой или на ПОС терминал с кредитна или дебитна карта.

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки