02 427 66 99
 за поръчки и консултации
Всички категории

Висококачественият звук, съвместимостта, ограничаването на страничните шумове,комфортът и лесното управление са само част от най-важните елементи, които имат значение при избора на професионални слушалки за работното място.

Професионалните слушалки са неотменна част от всяко съвременно работно място.
Висококачественият звук, съвместимостта, ограничаването на страничните 
шумове, комфортът и лесното управление са само част от най-важните елементи, които имат значение при избора на професионални слушалки за работното място.

Нашето продуктово портфолио може да отговори на изискванията и възможностите на всеки бизнес. Разполагаме с богата гама от универсални комуникационни слушалки, жични USB и QD слушалки, безжични решения за свобода
на движение и coaching сесии в кол центровете.

Разнообразието от продукти, с което разполагаме, ни позволява да ви предложим надеждни решения, съвместими с всички видове софтуерни платформи.Работим с най-добрите световни производители на професионални слушалки и микрогарнитури като Jabra, Poly / Plantronics, Sennheiser, Logitech, Axtel, и др.
Обадете ни се и нашият екип ще ви консултира и предложи най-доброто решение според вашите изисквания!

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки